Haagspraak Bijeenkomst (3)

Two bald gentlemen in a cafe
Klikt u even op deze foto van Akbarsim die op de vorige Haagspraak Bijeenkomst (2) werd gemaakt en volg het commentaar. Dan zult u zien dat deze mede auteurs van Haagspraak via Flickr langzaam aan wereldberoemd aan het worden zijn. Links ziet u Interniek en rechts Edwin IJsman.

De volgende Bijeenkomst (3) voor Haagspraak Medewerkers en Vrienden:

Anders dan aangegeven in mijn verslag, vindt de volgende bijeenkomst (nummer 3) niet op zondag 10 maart 2013 plaats, maar op zaterdag 16 maart tussen 13.00 en 17.00 uur op dezelfde plek waar de foto gemaakt is: Café Emma, Regentesseplein 22 in Den Haag. We beginnen beneden aan de leestafel en verhuizen naar boven als de groep daar te groot voor wordt.
Welkom zijn auteurs, vrienden en belangstellenden. Tot dan! Wilt u vast een beetje de sfeer proeven? Bekijk dan dit videoverslag van Autodidart.

{ 1 comment… add one }
  • interniek maart 12, 2013, 12:46 am

    Kan ik er toch ff bij zijn. Zorgen jullie voor de temperatuur?

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next post:

Previous post: