Yuri weg uit Rio

13886515_1061834037204337_8887268940140912844_n
Radler
Ik heb er niet veel woorden voor over: Een schande, een gotspe en een smet op het Nederlands blazoen om deze man naar huis te sturen. Zelfs al had ie aan de coke gezeten. Sta in Den Haag eens voor een stoplicht en kijk om je heen hoeveel ongeduldige ongedurige coke snuivers om je heen staan en je nog net niet voor je kloten rijden….
De atletiek unie en de Nederlandse Chef de Mission moeten zich schamen…Yuri plaatst zich voor de finale ringen. Gaat van vreugde stappen, drinkt een biertje in het Holland Heineken Huis, doet nog wat onduidelijke dingen, komt laat terug in het Olympisch dorp en verschijnt niet op de training die ochtend…Stuur die man maar naar huis is de reactie…
Hierboven twee reclame uitingen die langs kwamen op social media. De chocomel is bijzonder aardig. De Radler niet zo, want de titel, “als je wilt blijven hangen” vind ik zwak. Bovendien hint het weer naar een ander stukje Nederlands (ongein)beleid: Er zit 0 % alcohol in het drankje, maar er moet een waarschuwing op want het komt van een bierbrouwer…..

{ 6 comments… add one }
 • Interniek augustus 9, 2016, 8:16 pm

  Dit is op DenHaagOrg herblogd.

 • willem augustus 9, 2016, 8:35 pm

  Helemaal mee eens.

 • Theo Che augustus 9, 2016, 8:41 pm

  echt Nederlands BOBO gedrag walgelijk zolang er genetische miskleunen zoals Emiel Eurlings in zitten in dat olympisch committee houden we dit soort dingen
  omhoog gevallen nitwits
  jammer voor hem ik gun hem zeker wel een pilsje
  hij zat niet vlak voor een wedstrijd

 • Roel Wijnants augustus 9, 2016, 9:30 pm

  Wel zonde dat hij dit heeft gedaan maar wat een reactie zeg van die bobo’s
  Radler geeft een stoot onder de gordel ,Joep zou dit merk moeten afbranden gelijk Buckler bier https://www.youtube.com/watch?v=eNCB6HZHthE

 • Roel Wijnants augustus 9, 2016, 9:33 pm

  Duizenden condooms gingen er mee naar Rio ook de bobo’s mochten een handje mee graaien maar een slokje buiten kantooruren dat was net ff de druppel

 • Opa Water augustus 10, 2016, 12:04 am

  Laffe rotstreek van die Maurits Hendricks ….vuile vieze hockey lul ….Als die gek de kans krijgt neukt hij alle VVD hockey babe’s….NOC allemaal mafia ….. Yuri is gewoon een kwetsbaar mens met een groot sporthart , zij allemaal …de NOC klootzakken…. hebben hem in de steek gelaten !

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next post:

Previous post: